Vores ydelser

Vores ydelser

Vi hjælper vores kunder med en bred vifte af regnskabsmæssige opgaver på daglig basis. Vores rådgivning og kommunikation sker altid i øjenhøjde og vi sørger for at du har styr på dine regnskabs- og skattemæssige forhold.

01

Virksomhedsregnskaber

Vi tilbyder professionel assistance med udarbejdelse af årsrapporter og indberetning til offentlige myndigheder for personlige virksomheder og kapitalselskaber.

02

Forældrekøbsregnskaber

Vi sørger for udarbejdelse af skatteregnskaber, virksomhedsordning og indberetning af den udvidede selvangivelse, når du udlejer en ejerbolig til dit barn.

03

Business Management

Vi hjælper med at varetage hele virksomhedens interne regnskabsfunktion, og sørger for alt fra det løbende bogholderi til perioderegnskaber, nøgletalsanalyser og løbende sparring.

Laver vi andet end de tre punkter?

Naturligvis gør vi det!

Vi har en bred erfaring indenfor store dele af det regnskabs- og skattemæssige område, og kan bistå med næsten alle opgaver.

Udover de almindelige bogførings- og regnskabsopgaver, rådgiver vi f.eks. også omkring virksomhedsstiftelse, budgettering og planlægning, strukturering og work-flow samt afhændelse eller likvidering af virksomheder.

Skal vi også hjælpe dig?

Vi er kun en kontaktformular væk